VIRTUAALINEN MARTINUS

 

Tervetuloa virtuaaliseen Kulttuuritalo Martinukseen. Kokoamme tälle sivulle esitystallenteita Martinuksesta ja Vantaan kulttuuripalveluiden tuottamaa sisältöä.  Haluamme tarjota kaikille kulttuurielämyksiä poikkeuksellisen arjen keskellä. 

skam

VAIN TOUKOKUUSSA:

KATSO SKAM-SARJAN TEATTERIESITYS VIRTUAALISESTI

Suositusta norjalaisesta SKAM-tv-sarjasta nähtiin teatteriversio kulttuuritalo Martinuksen lavalla viime syksynä. Esityksen tallenne on nyt katsottavissa Vantaa-kanavalla toukokuun ajan. Skam-teatteriversio perustuu sarjan ensimmäisen tuotantokauteen, jossa keskitytään Evan tarinaan. Esitys kertoo ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä ja juhlimisesta.

Julie Andemin käsikirjoittaman ja NRK:n vuosina 2015–2017 tuottaman tv-sarjan on sovittanut näyttämölle Line Mørkeby.

Suomentanut: Aino Piirola

Ohjaus: Tiina Brännare

Rooleissa:
EVA – Rosanna Liuski
JONAS – Elias Hjelm
ISAK – Jere Hartikainen
NOORA – Kreetta Sihvola
SANA – Yasmin Ahsanullah
VILDE – Kreetta Kiviniemi
CHRIS – Jenna Schleifer
WILLIAM – Joona Saturi

LIVELIVE

MARTINUKSEN TIIMI MUKANA  TEKEMÄSSÄ VANTAA LIVEÄ!

Tutustu Vantaan omaan kahvitauon mittaiseen talk showhun. Vantaa liven ensimmäisessä lähetyksessä Venla Kokkosen ja Tuomas Hulkkosen vieraana ooli protestiräppäri Paleface. Räppäri saapuu myös keikalle Martinukseen syyskuussa Helsinki-  Shangri-La  10 vuotta – kiertueensa merkeissä.  Katso lähetys ja tunnelmoi tulevaa keikkaa omalta kotisohvalta käsin.

Vantaa Live! keskiviikkoisin klo 14.  Kaikki ilmestyneet jaksot ja tulevat livelähetykset ovat katsottavissa osoitteessa vantaakanava.fi

vantaa iloa

LISÄÄ TEKEMISTÄ JA IDEOITA KOTIOLOIHIN

Vantaa iloa! on Vantaan kaupungin sivusto, johon on koottu poikkeusoloissa käytössä olevia vapaa-ajan palveluita ja mahdollisuuksia arkielämän rikastuttamiseen. Tekemistä löytyy liikunnan, kulttuurin ja kirjaston palveluista sekä nuorille ja nuorille aikuisille!