Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

STELLA POLARIS: IMPROMUSIKAALISHOW

IMPROVISAATIOTEATTERI

Stella Polariksen yhteiseen sävellajiin viritetyt improtaiturit ja -muusikot lohtivat ennenäkemättömän musikaalin ilta toisensa perään. Seremoniamestarin avustuksella yleisö pääsee vaikuttamaan musikaaliin, joka pursuilee elämänmakuisia tarinoita, hahmoja, tyylilajeja ja tarttuvia biisejä! Tule luomaan unohtumaton esitys kanssamme – vain 6000 Km Broadwaysta!

Perushinta 28€

 

OSTA LIPUT

Harriharrin seikkailut- Episodi II

PERFORMANSSI

Harold Hejazin videopeliperformanssi seuraa Harriharrin elämää Helsingissä. Pelin päähahmo Harriharri on uusi tulokas Suomessa, ja hän saapuu maahan toivoen saavansa uusia ystäviä ja lämpimän vastaanoton uuteen kulttuuriin. Harriharrilla on luottamusta itseensä ja kykyihinsä rikastuttaa paikallista taidemaailmaa, mutta suurista ponnisteluistaan huolimatta hän kohtaa jatkuvia vastoinkäymisiä pyrkiessään suomalaisen yhteiskunnan jäseneksi.

Perushinta Vapaa

 

ILMOITTAUTUMINEN

Suomen Lotta – Säveliä ja kirjeitä rintamalta

KONSERTTI

Konsertti vie kuulijansa 1940-luvun tunnelmiin sanoin ja sävelin. Musiikki koostuu pääosin lottien sekä suositun suomalaisen Harmony Sisters -yhtyeen esittämistä lauluista, joihin Juha Lehmus on tehnyt uudet sovitukset.

Perushinta 27€

 

OSTA LIPUT

Litku Klemetti

Litku Klemetti keikalla Kulttuuritalo Martinuksessa! Litku Klemetti on lauluntekijä Sanna Klemetin hävytön alter ego sekä nimi viisihenkiselle bändille, joka tekee mitä huvittaa ja toteuttaa Sanna Klemetin musiikillisia aivoituksia. Litku Klemetti pitää hommat aitona. Kotimaisen indierockin airueen juuret ovat undergroundissa ja omaehtoisessa tekemisessä. Emma-palkitun Litku Klemetin kuudes albumi, Kukkia muovipussissa, julkaistiin keväällä 2021. Ovet aukeaa tuntia…

Perushinta 18€ - 20€

 

OSTA LIPUT

TI-TI NALLE NÄHDÄÄN TAAS! – KONSERTTI

KONSERTTI

Ihana nähdä pitkästä aikaa! Laulujen, tanssien ja mielenkiintoisen tarinan keskellä, pääset osallistumaan esitykseen ihan niin paljon kuin haluat! Nyt kohti riemukasta yhdessäoloa mummia ja pappoja unohtamatta!

Perushinta 18.50€

 

OSTA LIPUT

Stora Muminkonserten – Suuri Muumikonsertti

KONSERTTI

Hej Mumin”! I år vi firar Muminkonserten på Barnkonventionens dag. - Hei Muumit”! Muumiperhe ja Benny Törnroos esittävät suosituimmat muumilaulut Lapsenoikeuksien päivän konsertissa.

Perushinta 7€

 

BILJETTER

VANHOJA POIKIA

TEATTERI

Näytelmä neljästä miehestä tuulisella Saimaan saarella. Muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä – ja jossain kääntää norppakin kylkeään. Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tume Uusitalo ja Puntti Valtonen sekä liveyhtyeenä Antti Paalanen ja Kiharakolmio.

Perushinta 37€

 

OSTA LIPUT

YSTÄVÄNPÄIVÄN ELOKUVANÄYTÖS: ROMEO+JULIA (1996)

ELOKUVA

VAPAA PÄÄSY! (Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, Pidätämme oikeuden muutoksiin.) Kulttuuritalo Martinuksessa juhlitaan ystävänpäivää elokuvan parissa. Näytöksessä nähdään Leonardo DiCaprion ja Claire Danesin tähdittämä William Shakespearen Romeo + Julia. Kuva: William Shakespeare’s Romeo + Juliet © 1996 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Perushinta Vapaa

 

VARAA PAIKKA

TANSSIEN TÄHTIIN

ELEVENT GROUP OY

TV:stä tutut ammattitanssijat tekevät uuden showkiertueen! Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta. Showssa esiintyvät Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

Perushinta 38€

 

OSTA LIPUT