Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

TANGON TAIKAA

KONSERTTI

Kulttuuritalo Martinuksen lavan perjantaina 20.5.2022 klo 19 valtaa tähtikuninkaalliset Eija Kantola, Petri Hervanto, Jukka Hallikainen ja Heidi Pakarinen.

Perushinta 33€

 

OSTA LIPUT

Tangomarkkinat: Laulukilpailun semifinaali

Kahdeksan nais- ja kahdeksan mieskilpailijaa kisaavat kirkkaimmista tangokruunuista tiivistunnelmaisessa kilpailukonsertissa. Semifinaalista karsitaan 4+4 kilpailijaa Seinäjoella käytäviin Finaalivaiheisiin.

Perushinta 28€

 

OSTA LIPUT

Recurring

Vanja-eno

Miksi Anton Tšehovin Vanja-enoa esitetään kesällä 2022, kun maailmaa koetellaan erilaisilla kriiseillä? Teatterin pitää uskaltaa tuoda esille tutkittavaksi ja kohdattavaksi ihmisyyden lähihistoriaa, jotta ymmärrämme toisiamme enemmän. Tämä on ainoa tie todelliseen yhteisölliseen elämään maapallolla. Sanon nyt näytelmän ohjaajana täällä Suomessa, tätä näytelmää tehdessäni: ”Eläköön ihmisyyden moninaisuus”. Aina ei pidä hyväksyä, mutta aina pitää ainakin yrittää…

Perushinta 25€

 

OSTA LIPUT

SIIRRETTY: VANHOJA POIKIA

TEATTERI

Näytelmä neljästä miehestä tuulisella Saimaan saarella. Muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä – ja jossain kääntää norppakin kylkeään.

Perushinta 37€

 

OSTA LIPUT

M-KLUBI: NEW RO K-18

KONSERTTI

New Ro on helsinkiläinen laulaja, lauluntekijä ja tuottaja, jonka upeat laulutaidot ja räiskyvä persoona ihastuttaa heti.

Perushinta 10€

 

OSTA LIPUT

Ihan Seelana

TEATTERI

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä.

Perushinta 28€

 

LIPUT

YEBOYAH

KONSERTTI

Yeboyah on helsinkiläinen artisti, yhteiskunnallinen vaikuttaja ja tulevaisuuden suunnannäyttäjä, joka aloitti soolouransa vuonna 2017 julkaistulla Broflake-singlellä.

Perushinta 20€

 

OSTA LIPUT

Petrus Schroderus: Laulan sun iltasi tähtihin

KONSERTTI

Nyt Petrus on rakentanut pääosin Laulan sun iltasi tähtihin -levyn kappaleista koostuvan konserttiohjelman, jota tullaan esittämään useilla paikkakunnilla. Mittava konserttiohjelma sisältää kauneimpia suomalaisia ikivihreitä, sydäntä särkevän herkkiä venäläisiä romansseja sekä upeita tenoriäänelle sävellettyjä italialaisia lauluja.

Perushinta 38,50€

 

OSTA LIPUT

Pirkko Mannola: Tähtihetkiä elämässäni – hetki muistellen ja laulaen

KONSERTTI

Lämminhenkisessä ja koskettavassa tuokiossa saamme kuulla Pirkko Mannolan elämän tähtihetkistä. Legendaarinen, kaikkien tuntema ikinuori näyttelijä ja laulaja, Pirkko Mannola kertoo elämästään ja urastaan. Saamme kuulla molemmilla kotimaisilla kielillä hänelle itselleen merkittävistä lauluista harmonikkataiteilija Pekka Pentikäisen säestyksellä.

Perushinta 15€

 

OSTA LIPUT

TI-TI NALLE, HIRSIMETSÄN JUHLAT!

LAPSILLE

Lähde mukaan Nalleperheen ikimuistoiseen juhlaan Hirsimetsässä! Mukana tuttuja metsän asukkaita mutta myös salaperäinen, uusi asukas, jota kukaan ei ole koskaan aiemmin tavannut.

Perushinta 23€

 

OSTA LIPUT

M-KLUBI: ONNI BOI K-18

KONSERTTI

Onni Boi on helsinkiläinen laulaja, jonka herkkä ja tyylitietoinen elektroninen musiikki uhkuu yölllistä tunnelmaa.

Perushinta 10€

 

OSTA LIPUT

SUVI TERÄSNISKA: IHMISEN POIKA

KONSERTTISALIKIERTUE

Suvi Teräsniskan toivuttu Ihmisen poika - konserttisalikiertue siirtyi syksyyn 2022! Uusi esityspäivä Kulttuuritalo Martinuksessa 28.10.2022.

Perushinta 39.50€

 

OSTA LIPUT

UMO Helsinki Jazz Orchestra & Pink Twins feat. Kadi Vija play Twin Peaks Music of Angelo Badalamenti & David Lynch

KONSERTTI

Pink Twins -taiteilijakaksikko eli Jusu ja Vesa Vehviläinen yhdistävät teoksissaan elektronista musiikkia, visuaalista kuva- ja videotaidetta ja digitekniikkaa. Kaksikon luoma elektroninen musiikki yhdistyy noiseen, dubiin ja psykedeliaan – ja nyt myös jazziin, kun duo saa rinnalleen 18-henkisen UMO Helsinki Jazz Orchestran muhkeat soundit. Angelo Badalamentin ja David Lynchin legendaariset Twin Peaks -tunnarit, kuten Laura Palmer’s Theme ja Falling, heräävät eloon upouusissa sovituksissa big bandille ja elektroniikalle. Sovitukset sorvaa Mikko Hassinen ja orkesteria johtava Ed Partyka. Laulusolistina vierailee Kadi Vija.  

Perushinta 30€

 

OSTA LIPUT