Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

IBE JA TURISTI

KONSERTTI

OSTA LIPUT

09.04.2022 Klo 19:00 - 21:00

Perushinta 20€

Ovet 18:00
Turisti 19:00
ibe 20:00

Kesto 2 h, väliaika 20 min.

Turisti

Helsinkiläinen Harlova Vukulu aka Turisti on kirjaimellisesti silmiinpistävimpiä uusia kotimaisia artisteja. Turistin itse suunnittelemat releet ovat usein räikeydessään jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole totuttu näkemään kuin jenkkitähdillä. Siksi ei ole edes yllätys, että Turisti tähtää ihan tosissaan muotisuunnittelijaksi.

Huomiota herättävän vaatetuksen sisältä löytyy kuitenkin karismaattinen räppäri. Turistin flow on virheetön ja hänen äänessään on jotain selittämätöntä uskottavuutta ja energiaa. Tekstit ovat paikoin jopa julmia, mutta todella tarttuvia. Perus räppäämisen oheen Turisti on tuonut hiljalleen myös melodisempaa ilmaisua JuiceWRLD:n hengessä.

ibe

ibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi tituleerattu artisti on uransa aikana ehtinyt luoda laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään. Artisti kuvailee suhdettaan tuotantoonsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. Hän myös uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia.
 Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana.

Seassa on kuitenkin hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Innokkaimmat fanit saavat olla jatkuvasti varpaillaan: mitäköhän ibe tekee seuraavaksi? Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, iben keikalla.

Vuoden 2021 Emma-gaalassa perkele! -albumi palkittiin Vuoden Rap/R&B -kategoriassa.

Tiedot

Päivämäärä:
09.04.2022
Aika:
19:00 - 21:00
Hinta:
20€
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Martinus

Tapahtumapaikka

Kulttuuritalo Martinus
Martinlaaksontie 36
Vantaa, 01620 Suomi
+ Google Map