Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

BACKSTAGE AVAJAISET: Gaia, Tanssiorkesteri Kuunsilta ym.

07.08.2021 Klo 13:30 - 19:30

Perushinta VAPAA PÄÄSY

Martinus Backstage-tapahtuman avajaisia vietetään livemusiikin parissa. Avajaisten  toisen päivän ohjelmistossa nähdään  iso kattaus upeita artisteja!

Tapahtuman juontaa Joona Saturi.

Kahvila on auki Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä, josta voi ostaa piknikboxeja  mukaan ulos.

AIKATAULU:

Klo 13.45 Vesa Salmi
Klo 14.30 Väinö Honkanen ja Valtio
Klo 15.45 Tuulitehdas
Klo 17.00 Tanssiorkesteri Kuunsilta
Klo 18.30 Gaia

 

BÄNDIEN ESITTELYT:

 

Vesa Salmi

Vesa Salmen lauluissa seikkailevat muiden muassa narkomaani ja laatupäällikkö, mielisairaanhoitaja, paperikoneen hoitaja, oululainen toimittaja, puhuva kumikäsine. Hänen laulunsa ovat sikäli mukaansatempaavia, kipeitä ja hauskoja. Salmi on Teatteri Kultsan jäsen – kirjoittaja, näyttelijä ja musiikintekijä.

 

Väinö Honkanen ja Valtio

Väinö Honkanen on loviisalaislähtöinen artistintynkä ja Valtio hänen rokkaava orkesterinsa.  Valtio orkesteriin kuuluvat muusikot Tuukka Kankaa, Anttoni Karvonen ja Mitja Sainio.

 

Tuulitehdas

Tuulitehdas on vantaalainen kitaravetoista suomenkielistä pop-rockia soittava yhtye. Kappaleet ovat kaikki omia ja aiheet löytyvät jokaista läheltä. Tuulitehdas on pitkän linjan orkesteri, soittoaikaa ja kilometrejä on kertynyt yhdessä ja erikseen jo paljon.

 

Tanssiorkesteri Kuunsilta

Tanssiorkesteri Kuunsilta on keväällä 2018 Vaskivuoren lukion siipien suojassa perustettu nuori yhtye, joka keskittyy mukaansa tempaavaan vanhan ajan tanssimusiikkiin. Yhtye soittaa perinteisiä kappaleita valssista rockiin. Orkesterin viisi humppakärpäsen puraisemaa jäsentä ovat Krista, Eero, Ilmari, Miikka ja Mikko. Kuunsilta tuo keikoillaan tuulahduksen kesäistä tanssilavaromantiikkaa ja nostattaa mukavasti sykettä tanssin pyörteisiin uskaltautuvilla.

 

Gaia

Gaia esittää virtuoottista hippikelttiprogressiivista instrumentaalimusiikkia. Kappaleemme ovat monirytmisiä, melodisia, tunteisiin vetoavia ja niissä on vaikutteita kaiken maailman musiikista.

Tiedot

Päivämäärä:
07.08.2021
Aika:
13:30 - 19:30
Hinta:
VAPAA PÄÄSY
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Martinus

Tapahtumapaikka

Kulttuuritalo Martinus
Martinlaaksontie 36
Vantaa, 01620 Suomi
+ Google Map