Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

BACKSTAGE AVAJAISET: Indie piknik

06.08.2021 Klo 17:00 - 21:00

Perushinta VAPAA PÄÄSY

Martinus Backstage-tapahtuman avajaisia vietetään livemusiikin parissa. Avajaisten ensimmäisen päivän indiemusiikkiteemaisen ohjelmistossa nähdään paikallisia nuoria artisteja sekä musiikkia muualta pääkaupunkiseudulta.

Alueella nähdään myös valotaidetta Led-esityksen muodossa Belenos Group of Arts ryhmältä. Tapahtuman juontaa Joona Saturi.

Kahvila on auki Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä, josta voi ostaa piknikboxeja  mukaan ulos.

 

AIKATAULU:

Klo 17.00 Mysterykah
Klo 17.15   AJ & the Mystery
Klo 18.30  Erottamattomat
Klo 20.00 Rebekka Holi ja yhtye

 

 

BÄNDIEN ESITTELYT:

 

Mysterykah

Mysterykah (Eerika Patrakka) on suomalainen laulaja, multi-instrumentalisti ja entinen martinlaaksolainen. 20-vuotias artisti on juuri valmistunut Vaskivuoren musiikkilukiosta. Viime vuonna Mysterykah herätti Martinlaaksossa huomiota, kun hän alkoi soittamaan saksofonia metsissä koronapandemian keskellä. Nykyään mysteerisen metsäsaksofonistin voi löytää soittamasta kaduilla, puistoissa ja luonnossa.

 

AJ & the Mystery

AJ & the Mystery on Vaskivuoren musiikkilukiossa perustettu nuorten bändi, joka soittaa poprock- ja melodic rap -tyylistä musiikkia.  Bändin muodostavat:  Antti ”AJwasgood” Pelttari (laulu, kitara), Aarne ”Jackson” Vepsäläinen (kitara, koskettimet), Lauri ”Emula” Malmberg (kitara), Aatos ”80´s” Hakkarainen (sello, basso), Jaakob ”Jaykob” Willamo (rummut, koskettimet) ja Eerika ”Mysterykah” Patrakka (saksofoni, viulu, laulu). Tällä kokoonpanolla AJ & the Mystery on treenannut yhden vuoden ja säveltänyt omaa menevää musiikkiaan. Bändi pitää kesäisin ulkokeikkoja, joiden tavoitteena on jakaa musiikin ja yhdessäolon iloa kaikille.

 

Erottamattomat

Olemme kolmen nuoren miehen muodostama yhtye pääkaupunkiseudulta. Vaskivuoren musiikkilukiosta alkanut pitkäaikainen ystävyytemme on innoittanut meitä perustamaan oman yhtyeemme. Olemme aikaisemminkin tehneet musiikkia yhdessä mm. lauluyhtyeen muodossa. Teemme ja tuotamme omat kappaleemme, joiden teemoina ovat mm. ystävyys ja monenlaiset elämäntilanteet. Tavoitteenamme on jakaa musiikin iloa ja lähimmäisen rakkauttakaikille kuuntelijoillemme. 

 

Rebekka Holi & Yhtye

Rebekka Holi & Yhtye on helsinkiläinen indie-rokkibändi johon kuuluu Rebekka Holin lisäksi kitaristi Aapo Nieminen, basisti Petri From ja rumpali Manu Penttilä.
Biisinikkari Holin suomenkielisissä kappaleissa hersyvä tarinallisuus yhdistyy mukansatempaaviin, hetkittäin lähes maagisiin melodioihin. Bändi julkaisi keväällä 2020 ensimmäisen Ep:nsä ”Auringon ympäri” ja tulevana syksynä ulos putkahtaa kolmen tykin sinkkujulkaisun saattelemana täyspitkä esikoisalbumi.


 

 

Tiedot

Päivämäärä:
06.08.2021
Aika:
17:00 - 21:00
Hinta:
VAPAA PÄÄSY
Tapahtumaluokat:
, ,

Järjestäjä

Martinus

Tapahtumapaikka

Kulttuuritalo Martinus
Martinlaaksontie 36
Vantaa, 01620 Suomi
+ Google Map