OHJELMISTO

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

BACKSTAGE AVAJAISET: Indie piknik

Martinus Backstage-tapahtuman avajaisia vietetään livemusiikin parissa. Tämän indiemusiikkiteemaisen illan ohjelmistossa nähdään paikallisia nuoria artisteja sekä musiikkia muualta pääkaupunkiseudulta. Alueella nähdään myös valotaidetta Led-esityksen muodossa Belenos Group of Arts ryhmältä. Tapahtuman juontaa Joona Saturi.

Perushinta VAPAA PÄÄSY

 

Recurring

BACKSTAGE: Puistojooga

Joogaa maanantaisin Backstage -kulttuuritapahtumassa! Jokaisella tunnilla on oma teemansa ja pääset kokeilemaan lempeita flow ja yin joogaa sekä dynaamista power joogaa. Tule nauttimaan luonnosta ja liikunnasta!

Perushinta Vapaa pääsy

 

ILMOITTAUDU
Recurring

BACKSTAGE: Musiikkimeditaatio

Musiikkimeditaatiota maanantaisin Backstage -kulttuuritapahtumassa!
Aino Peltomaa johdattaa osallistujat musiikilliselle meditaatiomatkalle lempeiden keskiajan sävelmien, harpun, laulun sekä kellojen kautta. Kuulemme sävelmiä Hildegard Bingeniläiseltä sekä keskiajan runo- ja laulukokoelmista.

Perushinta Vapaa pääsy

 

ILMOITTAUDU
Recurring

BACKSTAGE: Gardeners -taidetyöpaja

Taidetyöpajaan osallistuvat pääsevät toteuttamaan yhdessä erilaisia kasviaiheisia teoksia kierrätysmateriaaleista. Valmiit teokset ripustetaan koristamaan Martinus Backstagen tapahtuma-aluetta.

Perushinta Vapaa pääsy

 

ILMOITTAUDU
Recurring

BACKSTAGE: Breakdance-työpaja

Martinus Backstage järjestää kolme maksutonta Breakdance-työpajaa.  Ohjaajana toimii kokenut breikkari Renny Mäkinen. Työpajoissa käydään läpi breikin perusteita ja otetaan haltuun pieniä tietonugetteja breikin synnystä.  Luvassa on siis hyvää fiilistä sekä rentoa ja mielekästä vääntöä!

Perushinta Vapaa pääsy

 

ILMOITTAUDU

BACKSTAGE: Perhelauantai

Tervetuloa viettämään perhelauantaita Martinus Backstagelle! Luvassa on rock-konsertti ja hetki satumaailmassa keijujen ja jättisaippuakuplien kanssa. 
Kahvila on auki Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä koko tapahtuman ajan.

Perushinta VAPAA PÄÄSY

 

BACKSTAGE: Hyvinvointimentorointi

Vantaan Liikuntapalvelut järjestää Hyvinvointimentorointi -työpajan Martinus Backstagella!
Työpajan alussa on lyhyt terveys-, liikunta-/ ravitsemusluento sekä asiantuntijat kertovat Vantaan kaupungin tarjoamasta hyvinvointimentoroinnista. Luennon jälkeen halukkaat voivat kokeilla mm. puristusvoima- ja vyötärönympärysmittauksia.

Perushinta VAPAA PÄÄSY

 

BACKSTAGE: Tanssilauantai

Tervetuloa viettämään vauhdikasta tanssilauantaita Martinus Backstagelle! Luvassa upea kattaus tanssiesityksiä baletista nykytanssiin ja hip hopista k-pop cover -esityksiin.

Perushinta VAPAA PÄÄSY

 

Recurring

BACKSTAGE: Pop Up Kino

Martinus Backstage muuttuu tänä viikonloppuna ulkoilma leffateatteriksi puistopiknikin hengessä! Elokuvanäytöksiä on luvassa perjantai- ja lauantai-iltana, jolloin saamme nauttia kotimaisista leffoista tunnelmallisessa elokuun illassa.

Perushinta VAPAA PÄÄSY