OHJELMISTO

TEATTERI

IMPROVISAATIOTEATTERI

STELLA POLARIS: IMPROMUSIKAALI STREAM

 Pe 12.2.2020 klo 19 
keikalla.fi 
Liput: 10 € (+ käsittelymaksu)

Impromusikaali goes livestream! Esitys toteutetaan Keikalla.fi alustan kautta. Streamatuissa esityksissä käytetään yleisön osallistamiseen stream-alustan chat-ominaisuutta. Esiintyjät tekevät näyteltyjä kohtauksia yleisön ehdotuksista, kuten live-esityksissämmekin, joten vuorovaikutus pysyy vauhdikkaana ja antoisana! 

MUSIIKKITEATTERI

SHOW MUST GO ON 

Pe 12.3.2021  Klo 19
Liput: 30,5/39,5/43,5€

Show must gonesitys on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva musiikkiteatterispektaakkeli Mercuryä esittää Mikael Saari ja mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Showssa pääset kuulemaan Queenin elämää suuremmat hitit! 

TEATTERI

PETRI KUMELA & VESA VIERIKKO: HARMO JA MINÄ

 La 13.3.2021 klo 19
Kesto: n. 50 min, ei väliaikaa
Liput: 20/17€

Esitys perustuu espanjalaisen kirjailijan Juan Ramón Jiménezin runolliseen teokseen Harmo ja minä sekä italialaisen säveltäjän Mario Castelnuovo-Tedescon säveltämiin kappaleisiin kirjan tarinoista. Sävellykset seuraavat tarkasti tarinoiden kulkua ja mukautuvat sen vaihteleviin tunnelmiin.

Nyt tämä upea teos kuullaan kertojan ja kitaristin, Vesa Vierikon ja Petri Kumelan, yhteistyönä.
TEATTERI

 SYLVI JA HURU-UKOT

To 18.3.2021  klo 19 
Kesto n. 2 h sis. väliajan 
Liput: 25/26/28€

Jännitystä, romantiikkaa ja huumoria vanhainkotikomediassa! 

Harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella – ja vähän sydämelläkin. Komediassa on mukana myös suosittu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, joka huipentaa esityksen terveysaiheisella show´llaan. 

IMPROVISAATIOTEATTERI

STELLA POLARIS: IMPROMUSIKAALISHOW

  To 1.4.2021 klo 19
Kesto: 1h 45 min
Liput: 28/20€

Stella Polariksen yhteiseen sävellajiin viritetyt improtaiturit ja -muusikot lohtivat ennenäkemättömän musikaalin ilta toisensa perään. Seremoniamestarin avustuksella yleisö pääsee vaikuttamaan musikaaliin, joka pursuilee elämänmakuisia tarinoita, hahmoja, tyylilajeja ja tarttuvia biisejä! Tule luomaan unohtumaton esitys kanssamme – vain 6000 Km Broadwaysta! 

oopperaohjelmisto
MUSIIKKITEATTERI

NUORTEN STAGE VIERAILUESITYS: PA(R)RASVALOISSA

To 6.5.2021 klo 18 & Pe 7.5.2021 & La 8.5.2021 klo 18
Liput tulossa pian myyntiin!

Pa(r)rasvaloissa on nuorten musiikkiteatteriryhmä, joka toimii Kansallisoopperan tiloissa. Ryhmä ideoi ja valmistaa ammattilaisten johdolla oman tyyliltään vapaan musiikkiteatteriesityksen. Kevään 2021 esitys pohjautuu Benjamin Brittenin oopperaan Peter Grimes ja sen tematiikkaan.

OPERETTI

VICTORIA JA HÄNEN HUSAARINSA

Pe 28.5.2021  klo 19 
Kesto n. 2 h sis. väliajan 
Liput: 42,50/36€

Paul Abrahamin suurimman läpimurron tehnyt teos Viktoria ja hänen husaarinsa saapuu ihastuttamaan suomalaisia ympäri maan.   Husaari Stefan Koltay on venäläisten sotavankina Siperiassa. Vapauduttuaan Koltay  päätyy juhliin, joissa selviää, että Koltayn kihlattu Viktoria on mennyt naimisiin Amerikan suurlähettilään kanssa kuultuaan rakastettunsa Koltayn kaatuneen. Salaisessa kahdenkeskisessä tapaamisessa kuitenkin käy ilmi, että Koltay on elossa, ja Viktoria vaatii tätä matkustamaan pois säilyttääkseen nykyisen liittonsa.  

MUSIKAALI

VASKIVUOREN LUKIO ESITTÄÄ: THE ADDAMS FAMILY

 ENSI-ILTA Ti  15.6. klo 19 
ESITYKSET 15.-23.6.2021
Liput: 29/17 €

The Addams Family on älykäs koko perheen goottihenkinen komediamusikaali, joka nostaa salakavalasti esiin kipeitä aiheita ja osuu paikka paikoin hyvinkin syvälle. Kun nuori Wednesday rakastuu erilaiseen“normaaliin” Lucas poikaan, pyydetään amoreiksi koko esivanhempien joukko, ja he pääsevät palaamaan omiin hautoihinsa vasta, kun nuoripari on onnellisesti yhdessä.

TEATTERI

VANHOJA POIKIA

 Su 26.9.2021
Kesto: 2h, sis. väliajan
Liput: 37/32

Näytelmä neljästä miehestä tuulisella Saimaan saarella. Muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä – ja jossain kääntää norppakin kylkeään. Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tume Uusitalo ja Puntti Valtonen sekä liveyhtyeenä Antti Paalanen ja Kiharakolmio. 

LAPSILLE

LASTENTEATTERI

ETUSIVUN JUTTU -> TAPAHTUMA SIIRTYY!

ILMOITAMME UUDEN ESITYSPÄIVÄSTÄ  PIAN!

La  6.2.2021  klo 15.00 
Kesto: 45 min
Liput: 12/10€

Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.  

KOULULAISILLE JA PÄIVÄKODEILLE

RACE HORSE COMPANY: CHEVALIER KEPPIHEVOSSIRKUS

Ke 3.3.2021 klo 9 & 10.30
Kesto : 40 min

Esitys on tarkoitettu koululaisille ja päiväkodeille

Vapaa pääsy (Pakollinen ilmoittautuminen)

Tässä nykysirkusesityksessä tirehtööri esittää perinteisen hevossirkuksen temppuja keppihevosten kanssa: akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja klovneriaa – kaikki Kalle Lehdon omintakeisella tyylillä, huumorilla ja break-tanssijan liikekielellä. 

bravo nettisivulle
FESTIVAALI LAPSILLE

BRAVO!-FESTIVAALI

6.–14.3.2021  

Bravo! esittävän taiteen festivaali lapsille ja nuorille tarjoaa esityksiä eri-ikäisille katsojille pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa sekä esityssalien ulkopuolella. Ohjelmistossa on teatteria, sirkusta, tanssia sekä nukketeatteria. Festivaali järjestetään yhteistyössä lasten ja nuorten teatterijärjestö Suomen Assitej:n sekä pääkaupunkiseudun kaupunkien kulttuuritoimien kanssa. 

 Ohjelmisto julkaistaan tammikuussa 2021. 

KONSERTTI

TI-TI NALLEN KEVÄTRIEHA

Ma 19.4.2021 klo 18
Kesto: 60 min
Liput: 18€ / Perhelippu (2 aikuista + 2 lasta) 68,50€

Ti-Ti Nallen perhe, Riitta sekä Hirsimetsän kaverit innostuvat kevätriehasta, missä kukaan ei jää yksin. Ihana nähdä pitkästä aikaa! Laulujen, tanssien ja mielenkiintoisen tarinan keskellä, pääset osallistumaan esitykseen ihan niin paljon kuin haluat!  Nyt kohti riemukasta yhdessäoloa mummia ja pappoja unohtamatta! 

HEVIMUSIIKKI

HEVISAURUS -VUODEN RÄYHÄISIN KEIKKA!

La 18.9.2021 klo 15
Liput: 25/20/15 € 

Hevisaurus on julkaissut kahdeksannen studioalbuminsa Bändikouluun. Konsertissa kuulet juraheviyhtyeen uusimmat biisit.

TANSSI

TANSSITEATTERI MD & TERO SAARINEN COMPANY

LOOPIT

La 6.3.2021 klo  19
Kesto n. 1,5h 
Liput: 30/22€

Koreografi Tero Saarisen intiimi ja hersyvää huumoria sisältävä LOOPIT pureutuu ihmisenä olemisen nurinkurisuuteen ja keskeneräisyyteen sekä taipumukseen toistaa itseään. The Tiger Lillies -yhtyeen punk- ja kabareetyylinen absurdi musiikki maustaa herkullisesti teoksen rujoa maailmaa.

ELEVENT GROUP OY 

TANSSIEN TÄHTIIN

Pe 26.3.2021 klo  18
Kesto: noin 1,5 h
Liput: 38€

TV:stä tutut ammattitanssijat tekevät uuden showkiertueen keväällä 2021! Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta. Showssa esiintyvät Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

MUUT TAPAHTUMAT

ELOKUVA

YSTÄVÄNPÄIVÄN ELOKUVANÄYTÖS: ROMEO+JULIA (1996)

Su 14.2.2021 klo 13
VAPAA PÄÄSY! (Pakollinen ennakko ilmoittautuminen)

Kulttuuritalo Martinuksessa juhlitaan ystävänpäivää elokuvan parissa.
Näytöksessä nähdään Leonardo DiCaprion ja Claire Danesin tähdittämä William Shakespearen Romeo + Julia.

STAND UP

SAMI HEDBERG  15V. JUHLAKIERTUE

To 9.9.2021 klo 19
Liput: 35/32€

Sami Hedbergin jättimäinen 15-vuotisjuhlakiertue kiertää vuoden 2020 aikana ympäri Suomea. Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

MUSIIKKI

GAALAKONSERTTI

Vantaan Näyttämön Bandding-konsertti

Pe 19.3.2021 klo 19
Liput: 20€

Vantaan Näyttämö toteuttaa yhteistyössä Helsingin Juhlaveikkojen kanssa Badding-gaalakonsertin. Gaalan tuotto suunnataan kokonaisuudessaan Vantaan Näyttämön loppukesän 2021 musiikkinäytelmään Tähdet, Tähdät, joka kertoo Rauli Badding Somerjoen elämästä.

KONSERTTISALIKIERTUE

SUVI TERÄSNISKA: IHMISEN POIKA

La 30.10.2021 klo 19
Liput: 39,50€

Suvi Teräsniskan toivottu Ihmisen poika -konserttisalikiertue siirtyy syksyyn 2021.  Artisti julkaisi vuoden 2019 elokuussa oman versionsa Yö-yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas.

–Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja, Suvi sanoo.