OHJELMISTO JA LIPUT

LIPPU.FI VERKKOKAUPPA

Osoitteessa lippu.fi

LIPPU.FI PUHELINPALVELU

Puh. 0600 900 900

Puhelun hinta 2€/alk.min mpm/pvm
Avoinna ma-la klo 9-21, su klo 10–18

Poikkeukset mahdollisia esim. pyhinä

R-KIOSKIT

Katso lähin R-Kioskisi Ärrän omasta kioskihausta.

LIPPU.FI – VANTAAN MYYNTIPISTEET

K-Citymarket Vantaa Tammisto
Ma-pe 8-22, la 8-21, su 10-21
Tammiston kauppatie 9, 01510 Vantaa

Stockmann Jumbo
Ma-la 9-21, su 11-18
Vantaan portinkatu 3, 2.krs palvelupiste, 01510 Vantaa

MUUT LIPUNMYYNTIPAIKAT

Pääasiallinen yhteistyökumppanimme lipunmyynnissä on lippu.fi

Joihinkin tapahtumiin liput myydään kuitenkin muiden tahojen kautta.

Löydät linkin kunkin tapahtuman lipunmyyntiin tapahtuman omalta kohdalta.

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Martinuksen joulukalenteri: Sysimetsän joulu

Lähde mukaan jouluiseen seikkailuun!
Kulttuuritalo Martinuksen satujoulukalenterissa tutustutaan Sysimetsän suloisiin asukkaisiin.
Joulukalenterin satua voi seurata 1.12.-24.12. Kulttuuritalo Martinuksen Facebookissa ja Instagramissa.
Voit myös itse vierailla Sysimetsässä ja tavata sen asukkaat! Sysimetsän joulu -satu muuttuu todeksi Sysimetsä installaatiossa, joka rakentuu Kulttuuritalo Martinuksen tapahtumapuiston konttiin.

Perushinta Vapaa

 

Recurring

Pikkukino / Korvatunturin katastrofi

Korvatunturin katastrofi -elokuva on Suzukifamilies ry:n lasten ja aikuisten esittämä jännittävä joulutarina.
Korvatunturilla tapahtuu kummia. Joulupukin taikanavigaattori hajoaa ja lasten lahjat heräävät henkiin. Saadaanko kone korjattua ennen joulua ja löytävätkö lahjat perille? Entä mitä tekee Kiusa-tonttu? Tarinaa elävöittävät perinteiset joululaulut.

Recurring

Viikki-speksi 2021: Kuka otti Katin kulhon?

TEATTERI

Kuka otti Katin kulhon sijoittuu opiskelija-asuntolan seitsemänteen kerrokseen ja sen yhteiskeittiöön, siihen kriittiseen hetkeen, kun mökkihöperyys korona-aikana alkaa ottaa uusista ja vanhoista asukkaista vallan. Eräänä päivänä Katin lasikulho katoaa ja yksinkertaisena ilmoitustaululle jätetty ilmoitus toiveesta saada kulho takaisin käynnistää vauhdikkaan salapoliisiseikkailun.

Perushinta 20€

 

OSTA LIPUT
Recurring

Side Show – Vaskivuoren lukion musikaali 2022!

MUSIIKKITEATTERI

Side Show on hauska ja koskettava musikaali, joka juhlistaa erilaisuutta ja tarjoaa katsojalle virkistävän sukelluksen 1930-luvun mystiseen kummajais-sirkukseen. Läpisävelletty musikaali kertoo todellisuuteen perustuvan tarinan Daisy ja Violet Hiltonista, yhteenkasvaneista kaksosista, jotka työskentelivät lapsuutensa ja nuoruutensa friikki-sirkuksessa laulaen ja tanssien. Ulkoisesta erilaisuudestaan huolimatta he olivat kuten ketkä tahansa nuoret, jotka etsivät rakkautta, kaipasivat hyväksyntää, kokeilivat omia rajojaan ja haaveilivat suuresta tulevaisuudesta. Side Show kysyy kysymyksen, johon on etsitty vastausta läpi ihmiskunnan historian: Kuka pinnan alle katsois, kuka mua vois rakastaa?

Perushinta 29€

 

OSTA LIPUT

VANHOJA POIKIA

TEATTERI

Näytelmä neljästä miehestä tuulisella Saimaan saarella. Muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä – ja jossain kääntää norppakin kylkeään. Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tume Uusitalo ja Puntti Valtonen sekä liveyhtyeenä Antti Paalanen ja Kiharakolmio.

Perushinta 37€

 

OSTA LIPUT

Pirkko Mannola: Tähtihetkiä elämässäni – hetki muistellen ja laulaen

KONSERTTI

Lämminhenkisessä ja koskettavassa tuokiossa saamme kuulla Pirkko Mannolan elämän tähtihetkistä. Legendaarinen, kaikkien tuntema ikinuori näyttelijä ja laulaja, Pirkko Mannola kertoo elämästään ja urastaan. Saamme kuulla molemmilla kotimaisilla kielillä hänelle itselleen merkittävistä lauluista harmonikkataiteilija Pekka Pentikäisen säestyksellä.

Perushinta 15€

 

OSTA LIPUT

YSTÄVÄNPÄIVÄN ELOKUVANÄYTÖS: ROMEO+JULIA (1996)

ELOKUVA

VAPAA PÄÄSY! (Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, Pidätämme oikeuden muutoksiin.) Kulttuuritalo Martinuksessa juhlitaan ystävänpäivää elokuvan parissa. Näytöksessä nähdään Leonardo DiCaprion ja Claire Danesin tähdittämä William Shakespearen Romeo + Julia. Kuva: William Shakespeare’s Romeo + Juliet © 1996 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Perushinta Vapaa

 

VARAA PAIKKA

TANSSIEN TÄHTIIN

ELEVENT GROUP OY

TV:stä tutut ammattitanssijat tekevät uuden showkiertueen! Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta. Showssa esiintyvät Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

Perushinta 38€

 

OSTA LIPUT

SHOW MUST GO ON

MUSIIKKITEATTERI

Show must go on–esitys on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva musiikkiteatteri–spektaakkeli. Mercuryä esittää Mikael Saari ja mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Showssa pääset kuulemaan Queenin elämää suuremmat hitit!

Perushinta 43.50€

 

OSTA LIPUT

STELLA POLARIS: Stella goes Martinus

Täysin improvisoitu näytelmä, jonka syntyyn yleisö saa vaikuttaa. Tule kokemaan Stella Polariksen improvisaation taidonnäyte, joka ei taatusti jätä kylmäksi!

Perushinta 28€

 

OSTA LIPUT

IBE JA TURISTI

KONSERTTI

ibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi tituleerattu artisti on uransa aikana ehtinyt luoda laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään.

Helsinkiläinen Harlova Vukulu aka Turisti on kirjaimellisesti silmiinpistävimpiä uusia kotimaisia artisteja. Turistin itse suunnittelemat releet ovat usein räikeydessään jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole totuttu näkemään kuin jenkkitähdillä.

Perushinta 20€

 

OSTA LIPUT