OHJELMISTO

Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

VANTAAN NÄYTTÄMÖN BADDING -KONSERTTI

KONSERTTI

Vantaan Näyttämö toteuttaa yhteistyössä Helsingin Juhlaveikkojen kanssa Badding -konsertin. Konsertin tuotto suunnataan kokonaisuudessaan Vantaan Näyttämön kesäteatterituotantoon Tähdet, Tähdet -musiikkinäytelmään, joka kertoo Rauli Badding Somerjoen elämästä. Konsertissa solisteina esiintyy Katri Somerjoki, Mikael Rekola, Arttu Lavi, Saara Sillanpää, Heini Reynolds  Orkesterina Helsingin Juhlaveikot: Mika Perälä koskettimet, huuliharppu ja laulu Esa Lindroos basso Markku Nevalainen rummut Pasi Kuivalainen kitara ja laulu Onni Leminen kitara…

VICTORIA JA HÄNEN HUSAARINSA

OPERETTI

Paul Abrahamin suurimman läpimurron tehnyt teos Viktoria ja hänen husaarinsa saapuu ihastuttamaan suomalaisia ympäri maan.   Husaari Stefan Koltay on venäläisten sotavankina Siperiassa. Vapauduttuaan Koltay  päätyy juhliin, joissa selviää, että Koltayn kihlattu Viktoria on mennyt naimisiin Amerikan suurlähettilään kanssa kuultuaan rakastettunsa Koltayn kaatuneen. Salaisessa kahdenkeskisessä tapaamisessa kuitenkin käy ilmi, että Koltay on elossa, ja Viktoria vaatii tätä matkustamaan pois säilyttääkseen nykyisen liittonsa.

Perushinta 42.50€

 

OSTA LIPUT

VASKIVUOREN LUKIO ESITTÄÄ: THE ADDAMS FAMILY

MUSIKAALI

The Addams Family on älykäs koko perheen goottihenkinen komediamusikaali, joka nostaa salakavalasti esiin kipeitä aiheita ja osuu paikka paikoin hyvinkin syvälle. Kun nuori Wednesday rakastuu erilaiseen“normaaliin” Lucas poikaan, pyydetään amoreiksi koko esivanhempien joukko, ja he pääsevät palaamaan omiin hautoihinsa vasta, kun nuoripari on onnellisesti yhdessä.

Perushinta 29€

 

OSTA LIPUT

LOOPIT

TANSSITEATTERI MD & TERO SAARINEN COMPANY

Koreografi Tero Saarisen intiimi ja hersyvää huumoria sisältävä LOOPIT pureutuu ihmisenä olemisen nurinkurisuuteen ja keskeneräisyyteen sekä taipumukseen toistaa itseään. The Tiger Lillies -yhtyeen punk- ja kabareetyylinen absurdi musiikki maustaa herkullisesti teoksen rujoa maailmaa.

Perushinta 30€

 

OSTA LIPUT

SAMI HEDBERG 15V. JUHLAKIERTUE

STAND UP

Sami Hedbergin jättimäinen 15-vuotisjuhlakiertue kiertää vuoden 2020 aikana ympäri Suomea. Tällä vuoden hauskimmalla kiertueella kuullaan Samin käsikirjoittamia komedian parhaimpia paloja koomikon koko uran ajalta sekä uutta ja ajankohtaista materiaalia.

Perushinta 35€

 

OSTA LIPUT

MAURI KUNNAS – ETUSIVUN JUTTU

LASTENTEATTERI

Esitys jatkaa Linnateatterin riemukkaiden kantaesitysten sarjaa. Menevän musiikin, hauskan ja jännittävän juonen sekä Hämähäkki-Heikin infohetkien kautta näytetään miten lehti syntyy. Aiheet muuttuvat uutisiksi ja samalla käydään läpi tänä päivänä erittäin tärkeitä medialukutaidon aakkosia.

Perushinta 12€

 

OSTA LIPUT

PETRI KUMELA & VESA VIERIKKO: HARMO JA MINÄ

TEATTERI

Esitys perustuu espanjalaisen kirjailijan Juan Ramón Jiménezin runolliseen teokseen Harmo ja minä sekä italialaisen säveltäjän Mario Castelnuovo-Tedescon säveltämiin kappaleisiin kirjan tarinoista. Sävellykset seuraavat tarkasti tarinoiden kulkua ja mukautuvat sen vaihteleviin tunnelmiin. Nyt tämä upea teos kuullaan kertojan ja kitaristin, Vesa Vierikon ja Petri Kumelan, yhteistyönä.

Perushinta 20€

 

OSTA LIPUT

STELLA POLARIS: IMPROMUSIKAALISHOW

IMPROVISAATIOTEATTERI

Stella Polariksen yhteiseen sävellajiin viritetyt improtaiturit ja -muusikot lohtivat ennenäkemättömän musikaalin ilta toisensa perään. Seremoniamestarin avustuksella yleisö pääsee vaikuttamaan musikaaliin, joka pursuilee elämänmakuisia tarinoita, hahmoja, tyylilajeja ja tarttuvia biisejä! Tule luomaan unohtumaton esitys kanssamme – vain 6000 Km Broadwaysta!

Perushinta 28€

 

OSTA LIPUT

VANHOJA POIKIA

TEATTERI

Näytelmä neljästä miehestä tuulisella Saimaan saarella. Muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä – ja jossain kääntää norppakin kylkeään. Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tume Uusitalo ja Puntti Valtonen sekä liveyhtyeenä Antti Paalanen ja Kiharakolmio.

Perushinta 37€

 

OSTA LIPUT

SYLVI JA HURU-UKOT

TEATTERI

Jännitystä, romantiikkaa ja huumoria vanhainkotikomediassa! Harmaahapsien pelikenttä pölisee, kun papparaiset Eero ja Kauko ottavat mittaa toisistaan. Soppaa maustaa kerkeäkielinen Sylvi naisen viekkaudella – ja vähän sydämelläkin. Komediassa on mukana myös suosittu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, joka huipentaa esityksen terveysaiheisella show´llaan.

Perushinta 25€

 

OSTA LIPUT

SUVI TERÄSNISKA: IHMISEN POIKA

KONSERTTISALIKIERTUE

Suvi Teräsniskan toivottu Ihmisen poika -konserttisalikiertue siirtyy syksyyn 2021. Artisti julkaisi vuoden 2019 elokuussa oman versionsa Yö-yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas. –Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Siksi päätin myös surutyönä itselleni tehdä kiertueen, jolla esitän minulle rakkaita Yön lauluja, Suvi sanoo. Suvi…

Perushinta 39.50€

 

OSTA LIPUT

TI-TI NALLE NÄHDÄÄN TAAS! – KONSERTTI

KONSERTTI

Ihana nähdä pitkästä aikaa! Laulujen, tanssien ja mielenkiintoisen tarinan keskellä, pääset osallistumaan esitykseen ihan niin paljon kuin haluat! Nyt kohti riemukasta yhdessäoloa mummia ja pappoja unohtamatta!

Perushinta 18.50€

 

OSTA LIPUT

YSTÄVÄNPÄIVÄN ELOKUVANÄYTÖS: ROMEO+JULIA (1996)

ELOKUVA

VAPAA PÄÄSY! (Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, Pidätämme oikeuden muutoksiin.) Kulttuuritalo Martinuksessa juhlitaan ystävänpäivää elokuvan parissa. Näytöksessä nähdään Leonardo DiCaprion ja Claire Danesin tähdittämä William Shakespearen Romeo + Julia. Kuva: William Shakespeare’s Romeo + Juliet © 1996 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Perushinta Vapaa

 

VARAA PAIKKA

TANSSIEN TÄHTIIN

ELEVENT GROUP OY

TV:stä tutut ammattitanssijat tekevät uuden showkiertueen! Uusi Tanssien Tähtiin show rakentuu kolmesta selkeästi erilaisesta osasta, joiden aikana päästään näkemään huikeita ryhmänumeroita ja nauttimaan pukuloistosta. Showssa esiintyvät Ansku Bergström, Marko Keränen, Kia Lehmuskoski, Jurijs Trosenko, Jutta Helenius, Sami Helenius, Saana Akiola, Katri Mäkinen sekä Mikko Ahti ja Jani Rasimus.

Perushinta 38€

 

OSTA LIPUT

SHOW MUST GO ON

MUSIIKKITEATTERI

Show must go on–esitys on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva musiikkiteatteri–spektaakkeli. Mercuryä esittää Mikael Saari ja mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Showssa pääset kuulemaan Queenin elämää suuremmat hitit!

Perushinta 43.50€

 

OSTA LIPUT

TANSSIN VIIKON ELOKUVA: FLASHDANCE (1983)

ELOKUVA

VAPAA PÄÄSY! (Pakollinen ennakkoilmoittautuminen!) Vantaan Tanssin viikkoa juhlitaan huhtikuussa! Teemaviikolla Kulttuuritalo Martinuksessa nautitaan tanssin huumasta leffaillan merkeissä. Näytöksessä nähdään 80-luvun hittibiiseistään tuttu elokuva Flashdance. Ohjaus Adrian Lyne Pääosissa Jennifer Beals, Michael Nouri, Lilia Skala Tapahtumakuva: c. Paramount Pictures

Perushinta Vapaa

 

VARAA PAIKKA