NUORTEN STAGE 2021
vierailuesitys:
Pa(r)rasvaloissa -musiikkiteatteriryhmä

MARTINUKSEN NUORTEN STAGE 2021 VIERAILUESITYS: Pa(r)rasvaloissa

Pa(r)rasvaloissa on nuorten musiikkiteatteriryhmä, joka toimii Kansallisoopperan tiloissa. Ryhmä ideoi ja valmistaa ammattilaisten johdolla oman tyyliltään vapaan musiikkiteatteriesityksen.  Ryhmän ohjaajina toimivat ohjaaja, säveltäjä, koreografi ja laulupedagogi. Esitysten lavastus ja puvustus toteutetaan yhteistyössä Aalto-yliopiston kanssa.

 

Kevään 2021 esitys pohjautuu Benjamin Brittenin oopperaan Peter Grimes ja sen tematiikkaan. Esitys saa ensi-iltansa Kulttuuritalo Martinuksessa toukokuussa 2021.

 

Martinuksen Nuorten stagella nuoret  pääsevät tekemään omaäänisiä projekteja nuorelle yleisölle. Martinuksen nuorten stage -projektin tarkoituksena on tarjota mahdollisuus nuorille näyttelijöille päästä esiin sekä tuottaa Kulttuuritalo Martinuksen ohjelmistoon nuorille suunnattua ja kiinnostavaa ohjelmaa.

ESITYKSET

TO 6.5.2021 klo 18

PE 7.5.2021 klo 11

LA 8.5.2021 klo 18

 

LIPUT TULOSSA MYYNTIIN

AIEMPIA NUORTEN STAGE ESITYKSIÄ

SKAM TEATTERIVERSIO

Lokakuussa 2019 Martinus toi näyttämölle suositun norjalaisen nuorten sarjan SKAM teatteriversion.

Sarjan nimi, Skam, on norjaa ja tarkoittaa häpeää. Tv-sarja on rohkea ja tabuja rikkova, nuorten elämää aidosti ja kaunistelematta kuvaava

Teatteriversiossa nähtiin tv-sarjan ensimmäiseen tuotantokausi, jossa keskityttiin Evan myrskyisään elämään lukion ykkösluokkalaisena sekä hänen ja Jonaksen rakkaustarinaan. Esitys kertoi ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä, pettämisestä ja juhlimisesta.

Martinuksessa esitettetty teatteriversio pohjautui Julie Andemin käsikirjoittamaan ja NRK:n vuosina 2015-2017 tuottamaan tv-sarjaan SKAM.  Näyttämölle sovittanut Line Mørkeby, suomennos Aino Piirola.

 

Esityskausi 2.10-16.11.2019

 

ROOLEISSA:

EVA – Rosanna Liuski
JONAS – Elias Hjelm
ISAK – Jere Hartikainen
NOORA – Kreetta Sihvola
SANA – Yasmin Ahsanullah
VILDE – Kreetta Kiviniemi
CHRIS – Jenna Schleifer
WILLIAM – Joona Saturi

OHJAUS:

Tiina Brännare

GALLERIA