OHJELMISTO

LIVEKEIKAT

TYÖPAJAT

MUUT TAPAHTUMAT

INFO

SISÄÄNPÄÄSY

 

Martinus Backstagella järjestetään tapahtumia:

6.8. – 4.9.2021

Ma-La

 

Kaikki Martinus Backstagen tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. 

 

Työpajoihin osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen.  Ilmoittautuminen tapahtuu kulttuuriliput.vantaa.fi -verkkosivujen kautta. 

TURVALLISUUS

 

Martinus Backstage -tapahtumassa noudatetaan Etelä-Suomen AVI:n määräyksiä ja THL:n suosituksia koronavirusebidemiaan liittyen.

 

Noudatamme myös osaltamme Tapahtumateollisuuden laatimaa check-listaa turvallisuusohjeista tapahtumissa. #turvallisettapahtumat

TAPAHTUMA-ALUE

 

Martinus Backstagen tapahtuma-alue sijaitsee Kulttuuritalo Martinuksen takapihan puistossa. 

Esiintymistilana toimii lavaksi muokattu merikontti. Kontin lähettyville sijoitetaan eurolavoista rakennettuja istumapaikkoja. Tapahtuman ajaksi voi lainata istuma-alustoja ja valita oman istumapaikkansa puiston alueelta. Lisää oleskelutilaa löytyy tapahtuma-alueen riippumattomaailmasta.

 

Kahvila ja WC-tilat ovat sisällä Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä. Kulku puistosta kahvilaan ja WC-tiloihin tapahtuu kulttuuritalon etupihan puoleisten pääovien kautta. Kulkureitti on merkitty selkeästi opastekylteillä.

 

Kahvila & baari on avoinna pe-la tapahtumien aikana. Kahvilasta voi ostaa piknikbokseja mukaan ulos tapahtuma-alueelle tai nauttia virvokkeita sisällä lämpiössä.

Kahvila & Baarista ei saa viedä alkoholijuomia ulos tapahtuma-alueelle. Anniskelualue rajoittuu kulttuuritalon lämpiöön.

ESTEETTÖMYYS

 

Martinus Backstagen tapahtuma-alue ei ole esteetön. Puisto sijaitsee loivassa rinteessä.

 

 

Tapahtuma-alueelle on mahdollista tulla esimerkiksi pyörätuolilla puiston hiekkatietä pitkin. Pyörätuolin kanssa kannattaa jäädä katsomaan esityksiä rinteen yläpäähän, jossa on maa on tasaisempaa.

 

 

Kahvila & Baari sekä WC-tilat  Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä ovat esteettömiä.  Inva parkkipaikat sijaitsevat Kulttuuritalon pääovien läheisyydessä etupihalla.

 

SAAPUMINEN

 

JULKISEN LIIKENTEEN YHTEYDET

 

Martinlaakson juna – asemalta  on  10 min kävelymatka kulttuuritalolle.

Yhteys Tikkurilan asemalta: Bussi 571 ja I-juna

Yhteys Helsingin päärautatieasemalta: Bussit 421 ja 436 sekä P-juna.

Lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee vastapäätä 200 m päässä Martinlaakson uimahallilla.

 

PYSÄKÖINTI

 

Pysäköintitilaa on alapihan parkkipaikalla Kulttuuritalo Martinuksen takana. Pysäköinti on ilmaista.