Valotaidefestivaali Reflektor Korso valaisee Lumosalin ja Ankkapuiston!

Nelipäiväiseksi laajennettu valotaidefestivaali Reflektor Korso järjestetään Lumosalissa 23.-27.9. ja Ankkapuistossa 24.-27.9.

Festivaaliin on valikoitu alan kärkeen kuuluvia kotimaisia ja kansainvälisiä valo- ja videotaiteen tekijöitä. Ankkapuistoon ja puiston läheisyyteen rakennetaan valotaidefestivaalille uudistunut reitti, joka muuttaa tutut ulkoilumaisemat syksyn pimeyden ja valoteoksien taianomaiseksi vuoropuheluksi. Tänä vuonna festivaali viedään myös Lumosaliin, jossa voi kokea valotaide-elämyksiä perjantaista sunnuntaihin.

Reflektor Korso –valotaidefestivaali on saanut alkunsa suomalaistanskalaisesta yhteistyöstä. Tapahtuma on alun perin lähtöisin Tanskan Kööpenhaminasta, jossa Reflektor Copenhagen järjestettiin vuosina 2016–2017. Reflektor Korso järjestettiin ensimmäisen kerran 2019.

Festivaalin aukioloajat

Ankkapuiston reitti: to 24. – su 27.9. klo 18:00 – 23:00

Lumosali: pe 25.9. – su 27.9. klo 12:00 – 23:00

Taiteilijat

Reitti: László Bordos (HUN), Pink Twins, Ainu Palmu, Riku Sourama, Mikko Kunnari, Juha Lahtinen, Pia Iiramo, Sun Effects

Lumosali: Stone 63 (JPN), Shader, Alexander Salvesen

Tapahtuman kuraattorit: Lari Suominen ja Matti Jykylä

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatetaan kulloinkin voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Seuraa

www.reflektor.fi