LUMOSALI VANTAAN KORSOSSA

 

Lumosali tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisille tilaisuuksille Vantaan Korsossa. Vantaan kulttuuripalvelut sekä useat yhteistyökumppanit järjestävät Lumosalissa kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Lumosalissa voit kokea teatteria, sirkusta, tanssiamusiikkia ja paljon muuta! 

Lumosali on osa Monitoimikeskus Lumoa. Lumosalin lisäksi monitoimikeskuksessa toimii kirjasto, Lumon lukio, Vantaa-info, kaupungin nuoriso -ja liikuntapalvelut.

Tervetuloa Lumosaliin! 

L_sijainti

SIJAINTI JA KULKUYHTEYDET

Osoite:
Urpiaisentie 14,
01450 Vantaa

Lumosali sijaitsee Korsossa juna-aseman vieressä. Kulkuyhteys Helsingistä K-junalla Korsoon noin 30 minuutissa.  Tikkurilasta kulkuyhteys K-juna, kesto noin 10 min.

L_yhteys

OTA YHTEYTTÄ

lumosali@vantaa.fi

Facebook: @lumosali

L_esteettömyys

ESTEETTÖMYYS

Lumosalissa on 2 pyörätuolipaikkaa. Tarvittaessa katsomosta voidaan vapauttaa lisää paikkoja invapaikoiksi. Inva-WC löytyy salin läheisyydestä. Saliin kulku on esteetön, sisäänkäynti Lumoon on katutasossa. Induktiosilmukkaa ei ole. 

AJANKOHTAISTA

LUMOO

LUMOSALI AVAA OVENSA JÄLLEEN ELOKUUSSA! 

Syksyllä 2020 kiinnitämme erityistä huomiota yleisön ja henkilökunnan turvallisuuteen. Päivitetyt turvallisuusohjeet Covid 19-viruksen varalle ovat käytössä elokuussa, jotta voimme tarjota teille sekä turvallisen että unohtumattoman kulttuurielämyksen.  

Lumosalin turvallisuusohjeet katsojille: 

  1. Salin istumapaikkoja on myynnissä rajoitetusti. Istumapaikat on sijoitettu turvavälit huomioiden siten, ettei yleisö joudu lähikontaktiin toistensa tai esiintyjien kanssa.
  2. Tilojen siivousta on tehostettu ja yleisölle on tarjolla käsidesiä.
  3. Suojelethan muita mahdolliselta tartunnalta ja et tule paikalle, jos sinulla on vähäisiäkään hengitystieoireita tai muita koronaoireita.

Poikkeukselliset turvallisuusohjeet ovat tällä hetkellä käytössä elokuussa ja niitä toteutaan myös myöhemmin syksyllä jos tilanne sitä vaatii.  Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja tiedotamme poikkeusjärjestelyiden muutoksista mahdollisimman pian.  

Kiitos yhteistyöstä! 

Tervetuloa Lumosaliin! 

JÄRJESTÄ TAPAHTUMA LUMOSALISSA

Lumosali on 325 hengen av- ja esitystekniikalla varustettu monitoimisali, joka sijaitsee Lumon monitoimikeskuksessa Korson aseman välittömässä läheisyydessä. Tila soveltuu hyvin teatteri-, tanssi- ja sirkusesityksiin sekä musiikkitapahtumiin. Lumosalissa on myös hyvät puitteet järjestää koulutuksiakokouksia ja seminaareja. 

Lumosalin yhteyteen on mahdollista vuokrata myös oheistiloja, kuten juhlatilaksi taipuva lounasravintola Villiankka sekä järjestötiloja. 

Lumosalin varauksia voit tiedustella osoitteesta lumosali@vantaa.fi 

Slide LUMOSALIN INFO HINNASTO