1. Tapahtumat
  2. Martinus

Martinus

Tänään
Recurring

Side Show – Vaskivuoren lukion musikaali 2022!

MUSIIKKITEATTERI

Side Show on hauska ja koskettava musikaali, joka juhlistaa erilaisuutta ja tarjoaa katsojalle virkistävän sukelluksen 1930-luvun mystiseen kummajais-sirkukseen. Läpisävelletty musikaali kertoo todellisuuteen perustuvan tarinan Daisy ja Violet Hiltonista, yhteenkasvaneista kaksosista, jotka työskentelivät lapsuutensa ja nuoruutensa friikki-sirkuksessa laulaen ja tanssien. Ulkoisesta erilaisuudestaan huolimatta he olivat kuten ketkä tahansa nuoret, jotka etsivät rakkautta, kaipasivat hyväksyntää, kokeilivat omia rajojaan ja haaveilivat suuresta tulevaisuudesta. Side Show kysyy kysymyksen, johon on etsitty vastausta läpi ihmiskunnan historian: Kuka pinnan alle katsois, kuka mua vois rakastaa?

Perushinta 29€

 

OSTA LIPUT

VANHOJA POIKIA

TEATTERI

Näytelmä neljästä miehestä tuulisella Saimaan saarella. Muistot, toiveet, syvimmät surut ja hellimmät unelmat jaetaan yhdessä. Huumori ja haikeus lyövät komeasti kättä – ja jossain kääntää norppakin kylkeään. Rooleissa Taneli Mäkelä, Esko Roine, Tume Uusitalo ja Puntti Valtonen sekä liveyhtyeenä Antti Paalanen ja Kiharakolmio.

Perushinta 37€

 

OSTA LIPUT

Pirkko Mannola: Tähtihetkiä elämässäni – hetki muistellen ja laulaen

KONSERTTI

Lämminhenkisessä ja koskettavassa tuokiossa saamme kuulla Pirkko Mannolan elämän tähtihetkistä. Legendaarinen, kaikkien tuntema ikinuori näyttelijä ja laulaja, Pirkko Mannola kertoo elämästään ja urastaan. Saamme kuulla molemmilla kotimaisilla kielillä hänelle itselleen merkittävistä lauluista harmonikkataiteilija Pekka Pentikäisen säestyksellä.

Perushinta 15€

 

OSTA LIPUT

YSTÄVÄNPÄIVÄN ELOKUVANÄYTÖS: ROMEO+JULIA (1996)

ELOKUVA

VAPAA PÄÄSY! (Pakollinen ennakkoilmoittautuminen, Pidätämme oikeuden muutoksiin.) Kulttuuritalo Martinuksessa juhlitaan ystävänpäivää elokuvan parissa. Näytöksessä nähdään Leonardo DiCaprion ja Claire Danesin tähdittämä William Shakespearen Romeo + Julia. Kuva: William Shakespeare’s Romeo + Juliet © 1996 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Perushinta Vapaa

 

VARAA PAIKKA

Martinuksen Talvilomaleffat: Ponyo rantakalliolla (S)

ELOKUVA

Ponyo on pieni meren kala, joka tekee kaikkensa toteuttaakseen unelmansa. Hän haluaa elää maalla Sosuke-nimisen pojan kanssa tämän perheen talossa rantakallion huipulla. Elokuva sijoittaa Hans Christian Andersenin Pienen merenneidon tarinan nyky-Japaniin. Se on taru lapsuudesta, rakkaudesta ja merestä. 

Perushinta Vapaa

 

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Martinuksen talvilomaleffat: Zootropolis (7)

ELOKUVA

Zootropolis, on kaupunki, jollaista ei ole toista. Se on maailman eläinten sulatusuuni, jossa kaikki norsusta päästäiseen asuvat yhdessä kaupunginosissa kuten elegantti Sahara Square ja viileä Tundratown. Mutta kun aina positiivinen konstaapeli Judy Hopps saapuu Zootropolikseen, hän tajuaa, ettei ole helppoa olla ensimmäinen kaniini kaupungin poliisivoimien suurten ja karskien eläinten joukossa. Näyttääkseen, mistä hänet on tehty, päättää Judy ratkaista hankalan jutun. Mysteerin ratkaiseminen tosin vaatii, että hän tekee yhteistyötä suulaan ja ovelan Nick Wilde -nimisen ketun kanssa. 

Perushinta Vapaa

 

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Martinuksen talvilomaleffat: Vaiana (7)

ELOKUVA

Walt Disney Animation Studiosin elokuva Vaiana kertoo seikkailunhaluisesta nuoresta tytöstä, joka lähtee uhkarohkealle matkalle pelastaakseen kansansa. Matkansa aikana Vaiana tapaa aikanaan niin mahtavan puolijumalan nimeltä Maui, joka opastaa mestarisuunnistajaksi haluavaa Vaianaa. Toiminnantäyteisellä seikkailullaan he seilaavat halki vellovan valtameren kohdaten hirmuisia hirviöitä ja tukalia tilanteita. Matkan varrella Vaiana tulee täyttäneeksi esi-isiensä tehtävän ja löytää jotain, mitä on aina etsinyt: oman itsensä.  

Perushinta Vapaa

 

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

Johanna Iivanainen – Broken River -konsertti

KONSERTTI

Johanna Iivanainen tuli suurelle yleisölle tutuksi SuomiLOVE -tv ohjelman housebandin solistina. Laulaja- lauluntekijän raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. 

Perushinta 27€

 

LIPUT

Maija Vilkkumaa

KONSERTTI

Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja esiintyjiä. Hänet on palkittu mm.
merkittävälle sanoittajalle annettavalla Juha Vainio-palkinnolla, Teosto-palkinnolla sekä lukuisilla
Emma-palkinnoilla.

Perushinta 29,50€

 

OSTA LIPUT

STELLA POLARIS: Stella goes Martinus

Täysin improvisoitu näytelmä, jonka syntyyn yleisö saa vaikuttaa. Tule kokemaan Stella Polariksen improvisaation taidonnäyte, joka ei taatusti jätä kylmäksi!

Perushinta 28€

 

OSTA LIPUT