Uusi Kulttuurikaronkka -podcast alkaa!

Kulttuurikaronkka -podcast on ajankohtainen ja raikas kulttuurikatsaus, jossa juhlitaan monimuotoista ja tärkeää alaa sekä kurkistetaan kulisseihin, kun esiriput ovat sulkeutuneet – tulevaisuuden tuulia unohtamatta. 

Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut aloittaa Kulttuurikaronkka -podcast sarjan, jonka toimittavat ja juontavat kulttuurituottajat Tuomas Hulkkonen ja Riikka Kampara. Podcastissa keskustellaan vaihtuvien vieraiden kanssa kulttuurialasta ja sen ilmiöistä mielenkiintoisten näkökulmien kautta. Millainen on kulttuurin yhdistävä voima? Korvaako tekoäly taiteilijan? Onko musiikkibisnes kriisissä? Onko esityksillä valtaa?

Vieraina kuullaan eturivin kulttuurintekijöitä ja tutkijoita: mukana ovat muun muassaTavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, Apocalyptica-yhtyeen keulahahmo Eicca Toppinen, jazzlaulaja Emma Salokoski, koreografi-ohjaaja Ima Iduozee sekä mediataiteilija Jukka Hautamäki.

Ota mukava asento ja liity mukaan karonkkaan kesäperjantaisin 11.6.- 16.7.2021!

Kulttuurikaronkan ensimmäinen jakso julkaistaan perjantaina 11.6. Jaksossa pohditaan miten tapahtuma-ala toipuu koronasta? Vieraina Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa ja Apocalyptica-yhtyeen keulahahmo Eicca Toppinen. 

Kulttuurikaronkka-podcasti on kuunneltavissa Spotifyssa ja Soundcloudissa.