Stella Polariksen Impromusikaalishow 12.2.2021 muuttuu streamiksi

Stella Polariksen Inmpromusikaalishown live-esitys paikan päällä Martinukessa 12.2.2021 on peruttu, mutta esitys toteutetaan vuorovaikutteisena impromusikaali streamina Keikalla.fi palvelun kautta.

Stella Polariksen yhteiseen sävellajiin viritetyt improtaiturit ja -muusikot loihtivat unohtumattomia lauluja, tarinoita ja kohtauksia yleisön avustuksella. Yleisö pääsee vaikuttamaan musikaaliin, joka pursuilee elämänmakuisia tarinoita, hahmoja, tyylilajeja ja tarttuvia biisejä! Tule luomaan ikimuistoinen esitys kanssamme!

Streamatuissa esityksissä käytetään yleisön osallistamiseen stream-alustan chat-ominaisuutta. Esiintyjät tekevät näyteltyjä kohtauksia yleisön ehdotuksista, kuten live-esityksissämmekin, joten vuorovaikutus pysyy vauhdikkaana ja antoisana!

Esiintymässä 12.2. näyttelijät Ushma Karnani, Sari Siikander, Elina Stirkkinen sekä muusikot Jouni Kannisto ja Hannu Risku.

Liput: 10 € (+ käsittelymaksu)

Keikalla.fi on Lippu.fi:n, Rockwayn ja Muusikkojen liiton verkkoalusta, joka tarjoaa kuluttajille kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Voit hankkia lippusi livestream-tapahtumiin Lippu.fi -verkkokaupasta. Lipun oston jälkeen saat sähköpostiviestinä henkilökohtaisen koodin ja ohjeet lipun aktivoimiseen. Keikkaa seurataksesi tarvitset internetiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Parhaimman elämyksen saat kun seuraat esitystä isolla näytöllä ja laadukkailla kuulokkeilla tai kaiuttimilla. 

HUOM! JOS OLET OSTANUT LIPUN ALKUPERÄISEEN IMPROMUSIKAALI LIVE-ESITYKSEEN:

12.2.2021 Live-esitykseen jo ostetut liput voidaan palauttaa tai vaihtaa. Lippupalautuksessa rahat saa takaisin lukuun ottamatta lipun toimituskuluja.Lippurahojen palautusta voi hakea 11.2.2021mennessä verkkolinkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/

Ostetut liput voidaan myös vaihtaa toiseen Stella Polariksen Impromusikaalin esitykseen Martinuksessa 1.4.2021. Esitys toteutetaan näillä näkymin perinteisesti läsnäolevilla katsojilla.Lipput voi vaihtaa soittamalla Lippu.fin kuluttajapalveluun puh.010 633 1030.