Martinus Backstage -kulttuuritapahtuma tulossa elokuussa!

Urbaani Martinus Backstage-kulttuuritapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Kulttuuritalo Martinuksen tapahtumapuistossa. Backstage tuo Martinlaaksoon kiinnostavia keikkoja ja esityksiä sekä taide -ja hyvinvointityöpajoja. Maksutonta ohjelmaa järjestetään koko elokuun ajan kuutena päivänä viikossa.  

Backstagen keskipisteenä toimii lavaksi muokattu merikontti, jonka seinät koristelee Street Art Vantaa–taidekollektiivi. Kontin ympärille rakennetaan eurolavoista istumapaikkoja ja puihin ripustetaan rentoutumista varten riippumattoja ja valonauhoja luomaan tunnelmaa.  Toivomme, että tapahtuma-alue kutsuu ihmisiä mukavaan yhdessäoloon puistopiknikin hengessä!

Tapahtuma-alue muokkautuu vielä tapahtuman aikana. Yhteisötaidetyöpajoissa kaupunkilaiset pääsevät koristelemaan alueen taideteoksillaan. Tarkoituksena on, että kaupunkilaiset ottavat alueen haltuunsa ja luovat siitä oman kohtauspaikkansa. 

Martinus Backstage tarjoaa tilaisuuden myös vantaalaisille nuorille ja muille uraansa aloitteleville kulttuurin tekijöille.  Esiintyjiä etsittiin huhtikuussa järjestetyn avoimen hauan kautta. Hakemuksia tuli paljon ja käymme niitä parhaillaan läpi. Ohjelmiston toteutuksessa ovat mukana myös Vantaan kaupungin liikuntapalvelut, kulttuurinen nuorisotyö ja lasten kulttuuripalvelut. 

BACKSTAGEN OHJELMISTON TEEMAPÄIVÄT

Ma:  Hyvinvointi-työpajat 

Ti:    Yhteisötaide-työpaja 

Ke:   Lasten taideillat 

To:   Nuorten työpajat 

Pe:   Livekeikkoja 

La:   Koko perheen tapahtumapäivä 

VIRALLINEN OHJELMISTO JULKAISTAAN NETTISIVUILLAMME KESÄKUUN LOPUSSA!

INFO 

Martinus Backstage  

6.8. – 4.9.2021 

ma-la 

Tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. 

Kahvila on auki Kulttuuritalo Martinuksen lämpiössä pe-la.